.

.

Η ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΔΤ - ΝΕΡΙΤ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ" ΕΡΤ;;;

Δυστυχώς  το μαύρο καλοκαίρι του 2013  δεν ήταν λίγοι οι δημοσιογράφοι  που  απο τα  ερείπια  της  ΕΡΤ  και μετά  απο ένα  σύντομο  show "επαναστατικού ηρωισμού"  πήγαν  μπουσουλώντας  στη στοργική  αγκαλιά  του ακροδεξιού - σοσιαλδημοκρατικού  πυρήνα  των πραξικοπηματιών  του μαύρου.

Η   Σταυρούλα Χριστοφιλέα, αν και απο παλιά "πιστοποιημένη" δημοσιογραφική φωνή του πολιτικού συστήματος που είχε ανέκαθεν (και δυστυχώς εξακολουθεί και έχει) τον έλεγχο της ενημέρωσης στην ΕΡΤ, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που απέλυσαν με συνοπτικές και απολύτως παράνομες διαδικασίες οι Σαμαράς και Βενιζέλος.

Τις πρώτες  ημέρες  μετά το μαύρο, τότε  που οι εργαζόμενοι αποφάσισαν  να  συγκρουσθούν μετωπικά με την κυβέρνηση και τους διαπλεκόμενους με αυτήν μαφιόζους, παίρνοντας τη λειτουργία της ΕΡΤ στα χέρια τους,τότε δηλαδή που η κοινωνία αντέδρασε με απρόσμενο για το σύστημα τρόπο, στηρίζοντας τον αγώνα εναντίον του κάθε λογής "μαύρου",η κ. Χριστοφιλέα αλλά και κάμποσοι ακόμα "πρωτοκλασάτοι" θέλοντας και μη παράστησαν για λίγο τους επαναστατημένους αγωνιστές.

Σύντομα τα προσωπεία έπεσαν, και οι "πρωτοκλασάτοι" εκμεταλλευόμενοι την απειρία των εργαζομένων σε τέτοιου είδους πρωτόγνωρες (διεθνώς) πράξεις αντίστασης,όπως αυτή της αυτοδιαχείρισης ενός τόσο μεγάλου οργανισμού,αλλά και την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν, προσπάθησαν εκτελώντας "άνωθεν" εντολές να διαλύσουν το μέτωπο με χίλιους τρόπους, ένας απο τους οποίους ήταν η μετατροπή των αγωνιστικών δελτίων ειδήσεων σε ανούσιες άνευρες,άχρωμες και προπάντων "ακίνδυνες" για την συγκυβέρνηση παρουσιάσεις της "επικαιρότητας".

Οι εργαζόμενοι γρήγορα κατάλαβαν το παιχνίδι που έπαιζαν στην πλάτη τους όλοι αυτοί οι μεταμφιεσμένοι πράγμα που τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν το ραδιομέγαρο για να στελεχώσουν ως πρόθυμοι της "μεταρρύθμισης" και "γνήσιοι υπερασπιστές της δημόσιας τηλεόρασης" το παράνομο χουντομόρφωμα της ΔΤ και αργότερα τη νομιμοποιημένη του έκφραση (ΝΕΡΙΤ).

Μια απο αυτές τις "προσωπικότητες" της ΔΤ ήταν και η κ. Χριστοφιλέα της οποίας η παρουσίαση του "κυβερνητικού έργου" αλλά και ο τρόπος με τον οποίο υποδεχόταν και αβαντάριζε τους υπουργούς της κυβέρνησης έκανε ακόμα και τους κάθε λογής Πρετεντέρηδες να σκάνε απο τη ζήλια τους.

Αυτή λοιπόν που έχει μείνει στη μνήμη των τηλεθεατών σαν "εμβληματική προσωπικότητα" της κατάμαυρης ΔΤ, η σημερινή διοίκηση της "νέας" ΕΡΤ φαίνεται να την προορίζει ως εκείνη που θα παρουσιάζει το κεντρικό της δελτίο, επειδή όπως αφήνουν να διαρρεύσει, κάποιες "δημοσκοπήσεις" έδειξαν ότι το κοινό την ξεχωρίζει απο τους άλλους "συνυποψήφιούς" της .
Είναι προφανές ότι η διοίκηση Ταγματάρχη και οι περι αυτόν, εχουν ως κυρίαρχο κριτήριο σε αυτήν την επιλογή την "αγνωρισιμότητα" και όχι το που βασίζεται αυτή.
Η ΕΡΤ του Ταγματάρχη και των άλλων ανθρώπων του Παππά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σκέφτονταν και πρότειναν εργαζόμενοι και κοινωνία τον καιρό του ανένδοτου αγώνα και δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανένας εάν δούμε την αγαπημένη της ΔΤ σαν παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της χωρίς "Ν" και "Ι" ΝΕΡΙΤ.
Δυστυχώς για μερικούς του ραγδαία πασοκοποιούμενου ΣΥΡΙΖΑ σε αυτόν τόν τόπο υπάρχουν αυτοί που δεν ξεχνούν και που πάντως δεν έχουν μεταμορφωθεί σε υαλοκαθαριστήρες της κάθε λογής ιδεολογικής βιτρίνας
Τα παρακάτω video χωρίς σχόλια:

Απο το σύντομο πέρασμα της Χριστοφιλέα στην αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ:

Πέρασε όμως ο καιρός και η παλάτζα σε όλους όσους είδαμε παραπάνω έγειρε προς τη μεριά των δημίων της ΕΡΤ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ)...
Η Χριστοφιλέα της ΝΕΡΙΤ συμπληρώνοντας τα εγκώμια του "εισβολέα" υπουργού υγείας Μπουμπούκου στον "φιλοξενούμενο" διοικητή του ΟΓΑ μιλά για "αυτό το παιδί που ..."
Ακροατής της "Ελληνοφρένειας" κάνει κριτική στη Δ.Τ.
H καλύτερη κριτική για τη Δ.Τ. και τις δημοσιογράφους Οντίν Λιναρδάτου και Σταυρούλα Χριστοφιλέα από ακροατή της εκπομπής «Ελληνοφρένεια»...
Ακούστε προσεκτικά πως τα χώνει στη νέα - δημόσια - αντικειμενική - δημόσια τηλεόραση και στις κυρίες που υπηρετούν τη Δημόσια Τάξη
Share on Google Plus

About Τυποφρένεια

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου