.

.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ DJ ΣΕ ΜΠΑΡ;;;

Επειδή η ΕΡΤ  ήταν και είναι  στο σκόπευτρο όλων  εκείνων που  έχουν ως πρότυπο τη "δημοκρατία" της Βαϊμάρης ,εκείνων δηλαδή  που  συμμετείχαν  πολιτικά και συνδικαλιστικά  στο πραξικόπημα  του μαύρου, πρέπει  η διοίκηση της να κάνει τα πάντα  ώστε  να εξαλειφθεί κάθε σκιά που  θα θολώσει  την εικόνα της και που  θα δώσει  λαβή στην αντιερτική προπαγάνδα  των  κάθε λογής  "αγνακτισμένων" μισθοφόρων .

Μάθαμε  λοιπόν ότι ένας  απο τους εντεταλμένους  συμβούλους  της ΕΡΤ , δηλαδή ένας εξ αυτών  που συμμετέχουν  στη διοίκηση της εταιρείας, αντί να ασχοληθεί  πλήρως και αποκλειστικά  με το έργο  που του ανέθεσε  το κράτος (όρος  που αποδέχτηκε  εξ αρχής καιο ίδιος) δραστηριοποιείται και  σαν  DJ  σε μπάρ (κάποιες φορές και με τον γνωστό και μη εξαιρετέο δημοσιογράφο -DJ Προκόπη Δούκα) πράγμα που φροντίζει  μάλιστα  να το διαφημίζει  και στην σελίδα του στο facebook.

Να  υπενθυμίσουμε ότι η  αποκλειστική  και πλήρης απασχόληση  είναι όρος απαράβατος  για όλους  τους  εργαζόμενους στην ΕΡΤ (εξαιρουμένων των  δημοσιογράφων και των  μουσικών ), όρος  που αφορά  φυσικά  και όλους όσους μετέχουν στη διοίκηση της εταιρείας.

Στους "κοινούς θνητούς" πάντως,  δηλαδή  σε όλους  τους εργαζόμενους της ΕΡΤ(πλην  των μουσικών και των δημοσιογράφων),  απαγορεύεται κάθε είδους παράλληλη απασχόληση ακόμα και η  άμισθη  προσφορά  εργασίας, όπως π.χ εθελοντική άμισθη δουλειά  σε κοινωνικά παντοπωλεία ή φαρμακεία  κλπ, με την απειλή της απόλυσης.

Share on Google Plus

About Τυποφρένεια

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου