.

.

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ...ΑΝΤΙΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛ. ΔΙΕΥΘΥΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ Κ. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΣΥΝ

(Η φωτό προέρχεται απο άρθρο για το floral που μπορείτε να διαβάσετε εδώ)
Νικόλαος Δημητρακόπουλος
21 ώρες


✍️... Μ ένα άρθρο του... 
....ο κ. Γιώργος Θαλασσινός δημοσιοποιεί ορισμένες θέσεις του για την ΕΡΤ .. Επί του κειμένου σε άλλα συμφωνούμε, σε άλλα διαφωνούμε. Το θετικό είναι ότι εντός των τειχών δημοσιοποιεί τις απόψεις του σε αντίθεση με άλλους που τις γνωστοποιούν όταν βρίσκονται εκτός τειχών … Το αιωρούμενο ερώτημα είναι γιατί αυτό που οραματίζεται δεν το κάνει πράξη την στιγμή που είναι μέρος τη Διοίκησης σαν διορισμένο μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ (Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος) .
http://www.efsyn.gr/arthro/ert-ena-vima-mpros-kai-dyo-piso
Ζέτα Καραγιάννη Φαντάζομαι, γιατί επιθυμεί προσλήψεις "νέων μορφωμένων κι αξιόλογων" ; Πολύ εύκολο και πολύ βολικό. Αλλά κι εξαιρετικά ρατσιστικό απέναντι σε έμπειρους εργαζόμενους -επαγγελματική κατηγορία που ανήκει κι ο ίδιος. Απαράδεκτο να διατυπώνεται αυτό ως άποψη από εργαζόμενο της ΕΡΤ που οι άνθρωποί της έγιναν παράδειγμα αντοχής στη διετία.
Διαχείριση
Ελενη Ανδριανου Συμφωνω με τη Ζετα ...Απαραδεκτο
Διαχείριση
Ζέτα Καραγιάννη Φαντάσου Ελένη αν συμβεί αυτό στην ΕΡΤ ΤΙ έχει να γίνει στα ιδιωτικά ΜΜΕ. Δεν θα μείνει 40+ στη θέση του προκειμένου να μπει "φρέσκος αέρας" από "νέους, μορφωμένους, αξιόλογους".
Διαχείριση
Thanasis Vikopoulos Πολύ μακριά από το πραγματικό ζητούμενο όπως αυτό περιγράφτηκε μέσα από το κείμενο ΠΟΙΑ ΕΡΤ ΘΈΛΟΥΜΕ, το μοναδικό που εξέφρασε πλειοψηφίες. Το μοναδικό ικανό σε προτάσεις και όραμα με στόχο την πραγματική επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Ο,τι ακολούθησε ήταν απλώς γενικότητες
Διαχείριση
Ζέτα Καραγιάννη Μη φοβού! Θα το εφαρμόσουν οι "νέοι μορφωμένοι αξιόλογοι" Thanasis😂😂😂
Διαχείριση
Thanasis Vikopoulos Προκαλεί τρόμο και μελαγχολία Ζέτα Καραγιάννη, η προσπάθεια ορισμένων να βρουν λύση χωρίς την συμμετοχή όλων αυτών που την κατέθεσαν τόσο ως πράξη όσο και επιβεβαιωμένο ( από την πράξη) κείμενο.
Διαχείριση
Ζέτα Καραγιάννη Μιλάς για τρόμο με αυτό; Εσύ; Δε νομίζω. Μάλλον δεν μας υπολογίζουν σωστά τους...μη νέους αλλά παλιά μέλη των Ενώσεων. Το περί μελαγχολίας δεν το σχολιάζω -είμαστε σε ξένο τοίχο. 
Διαχείριση
Alej Berl Πάνω σε αυτές τις αντιλήψεις σας κύριε Θαλασσινέ μπορείτε να μας πείτε δυο τρεις ενδεικτικές πράξεις που έχετε κάνει στο διάστημα που είστε στην ερτ ????
Διαχείριση
Λεονάρδος Φρεντ "Αν θέλεις να κρύψεις 5 μεγάλα ψέματα πες δυο μικρές αλήθειες" έλεγε ο πανάθλιος "δοκτωρας" της προπαγάνδας Γ. Γκέμπελς που δυστυχώς έμελλε να γίνει ο κρυφός μέντορας πολλών σημερινών "αντιεξουσιαστών της εξουσίας".                                                      Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος γύρω απο τον οποίο έχουν ως γνωστό συσπειρωθεί οι "ιζνογκουντ" της αυλής του ραδιομεγάρου, μάλλον έχει μπερδέψει την διαχείριση μιας καφετέριας με εκείνη που χρειάζεται ενας μεγάλος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός που πράγματι πρέπει να είναι ανοικτός στη κοινωνία και απολύτως κλειστός σε εκείνους που θέλουν να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο (και δεν μιλώ μόνο για κυβερνήσεις αλλά και για εκείνους που ενώ διατηρούν "συγγενικές" σχέσεις με αυτές, ταυτόχρονα τις κατηγορούν για να γίνουν και αυτοί "all time classic" τσιμπούρια της ΕΡΤ).                                                                                         Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και θεωρεί ούτε λίγο ούτε πολύ περιττές μπούρδες τον ΓΚΠ το οργανόγραμμα τις επιτροπές (ειδικά όταν δεν ελέγχονται απο τον ίδιο και την παρέα του).                                    Δεν του έχει πεί κανείς ότι η διοίκηση και η διαχείριση επιχειρήσεων είναι επιστήμη κι όχι απλώς αποτέλεσμα της εμπειρίας σε μια χρεοκοπημένη καφετέρια;;;
Share on Google Plus

About Τυποφρένεια

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου